Del din historie i en ny bog

Monogame og folk, der er nye som polyamorøse eller usikre på om de er det, spørger ofte om hvordan folk fandt ud af at de var polyamorøse. Det er lidt blandet om folk svarer, for når man har besvaret det spørgsmål 50 gange, sker det, at man ikke gider mere. Det er dog stadig et relevant spørgsmål for mange. Så jeg har fundet på en løsning. Jeg vil samle historier fra alle dem, der vil dele deres historie i en bog. Det vil ydermere udbrede viden om polyamori til de monogame og skabe større forståelse af at vi ikke er så anderledes end dem og at vi er individuelt forskellige i miljøet.

Vil du have din historie med i bogen? og på den måde være med til at gøre en forskel? Du vælger selv om det skal være anonymt eller med navn. Og din historie kan være nogle få linjer eller 5 sider. Det er helt op til dig.
Alle typer historier er velkomne. Alle typer formuleringer er velkomne. Jeg er ikke ude på at påstå, at polyamori er en ren lyserød oplevelse eller resulterer i en. Jeg vil vise os som de meget forskellige menesker vi er.

Her er hvad du skal gøre

  • Send din historie om hvordan du fandt ud af, at du er eller var polyamorøs til etisk@nonmonogami.dk
  • Skriv hvilket navn der skal stå ved din historie
  • Hvor i landet historien foregik eller bare landet
  • Hvor gammel du var
  • Årstallet det skete i
  • og hvilket køn du identificerede dig med.

Du kan selvfølgelige angive, at det skal være anonymt.

Hvis der er noget jeg ikke forstår i dine formuleringer, så kontakter jeg dig. Jeg retter ikke noget uden din godkendelse.Jeg retter gerne stavefejl for dig, så det skal du ikke se som en begrænsning.
Deadline for historier kommer an på hvor mange historier der kommer ind og hvor hurtigt. Jeg har ikke planlagt en dato endnu. Jeg tænker at der nok kommer et tidspunkt, hvor de indkomne historier ebber ud og der går dage eller uger imellem en ny historie og det er så der at jeg melder en deadline ud. Følg med i facebookgruppen Polyamori i Danmark eller på min facebook profil.

På grund af GDPR så kan jeg kun gemme jeres e-mails i 6 mdr. Det tager måske længere tid at få bogen publiseret, så jeg kan desværre ikke give jer direkte besked, når bogen er færdig, men følg med i Polyamori i Danmark eller min facebook profil eller denne hjemmeside og så skal I nok blive informeret.
I er selvfølgelig altid velkomne til at trække jeres samtykke til at dele jeres historie tilbage. I skal blot sende mig en e-mail på etisk@nonmonogami.dk og så sletter jeg jeres historie og emails.

Jeg håber, du vil være med til at dele din historie ❤️❤️❤️ del gerne dette opslag. Jo flere historier, jo bredere repræsentation af polymiljøet.


Tak fordi du deler