Spring til indhold

13% HALLOWEEN RABAT

halloween

Er du en af dem, der plejer at skræmme folk til halloween?

Forestil dig, at du er i et 7 års langt monogamt forhold. Sexlivet er lidt ned af bakke. I taler ikke så meget sammen mere og kærtegn bliver typisk afvist. Efter en lang dag på arbejdet kommer du hjem, slæbende på indkøb til aftensmaden. Træt pakker du poserne ud og lægger maden på plads i køleskab og fryser. Du sætter en kasserolleret over og da det står og småsimrer, går du ind i stuen, smider dig i sofaen og lægger benene op på sofabordet… men… hvad er det, der ligger bordet? En bog? Polyamorøs? Du tager bogen og bladrer i den. Sex med flere? Kærlighed til flere? Hvad er det her for noget? Hvorfor er den bog i dit hjem? Hvad prøver din partner at fortælle dig?

Du stormer rasende ud til din partner og smider bogen foran dem. Hvad i alverden er det her? Din partner griner og svarer “Jeg fik dig. HAHAHA” og prøver at trække dig ind til et kram.

14 dages tid efter ligger bogen stadig på boghylden. Når din partner ikke er hjemme, bladrer du i den. Nogle af historierne giver mening for dig. Der var da engang, hvor du kunne lide to fra klassen på samme tid. Og det kunne da være ret fedt, at have en person, der gider gå i teateret med dig og diskutere hvad den metafysiske tolkning kunne være, imens I fletter fingre og smiler til hinanden i caféen. Du flytter bogen fra bogreolen til partnerens natbord. I aften skal I måske snakke lidt mere seriøst om den bog. Om hvad polyamori kunne være for jer og hvordan I sikrer ærlighed, tillid og tryghed i jeres forhold.

Halloween måneden er måske den måned, der er en ny begyndelse for jeres forhold.

Tak fordi du deler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.