KBH NonMonogami

I København mødes et netværk af nonmonogame og nysgerrige med jævne mellemrum til social hygge og afslappet snak om livet som nonmonogam.

Netværket bruges til alle de ting, som netværk er gode til.
– Etablering af nye venskaber eller relationer
– Emotionel støtte
– Fysisk nærvær
– Update om det sidste nye i miljøet
– Karrierespring
– Sparring på nye idéer

KBH NonMonogami indeholder det, som du selv bringer 🙂 Se det gerne som en familie, søskendeskab, nepotisme, lobbyisme og hvad der ellers findes af ord, for folk, der hjælper hinanden.

Det er også et sted, hvor folk, der privat eller professionelt er nysgerrig på nonmonogami kan deltage og få udvidet deres basisviden om nonmonogami. Alt hvad der foregår på mødet er selvfølgeligt fortroligt og der vil ikke blive videregivet information, hvor det fremgår, at det er erfaret hos KBH Nonmonogami. Hvis man ønsker et interview, kan et sådan planlægges til et selvstændigt arrangement.

Pris Gratis. Medbring mad og drikke der deles med alle.

Lokalitet for KBH NonMonogami nr 9: Hos Nomi, der bor i Ørestad.

Dato: Normalt den første lørdag hver måned kl 11, men er midlertidigt sat på pause

Disse begivenheder er for alle, der er nonmonogame, alle der er usikre på om de er nonmonogame og gerne vil lytte til andre og alle, der vil have udvidet deres basisviden om nonmonogami.

Du behøver ikke tilmelde dig. Du møder bare op. Der kan dog være restriktioner grundet covid. Følg med i arrangementet på facebooksiden Nonmonogami, hvor det vil blive angivet om det er nødvendigt at tilmelde sig, for at overholde krav om maks antal deltagere.

Arrangementet er slået op på facebook siden NonMonogami, i den offentlige facebook gruppe Polyamori i Danmark og i den private facebook gruppe NonMonogami. Du behøver dog ikke tilmelde dig de to grupper eller arrangementerne deri, hvis du foretrækker at holde din deltagelse skjult.

Imens du venter, så læs evt. nogle artikler

KBH NonMonogami
Tak fordi du deler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *