KBH NonMonogami

I København mødes et netværk af nonmonogame og nysgerrige med jævne mellemrum til social hygge og afslappet snak om livet som nonmonogam.

Netværket bruges til alle de ting, som netværk er gode til.
– Etablering af nye venskaber eller relationer
– Emotionel støtte
– Fysisk nærvær
– Update om det sidste nye i miljøet
– Karrierespring
– Sparring på nye idéer…

Netværket indeholder det, som du selv bringer 🙂 Se det gerne som en familie, søskendeskab, nepotisme, lobbyisme og hvad der ellers findes af ord, for folk, der hjælper hinanden.

Pris Gratis. Medbring tæpper, puder og mad og drikke til fælles brug

Lokalitet Byparken i Ørestad. Hvis det bliver dårligt vejr, går vi hjem til Naomis lejlighed, der ligger 5 min fra parken. De tilmeldte får den præcise placering i Byparken tilsendt via e-mail, så meld dig til ved at sende en mail til etisk@nonmonogami.dk

Dato: Lørdag d. 15. august kl 11.

Emnet for KBH NonMonogami #5 er: Da du fandt ud af det.

Denne begivenhed er for alle, der er nonmonogame eller som er usikre på om de er nonmonogame og gerne vil høre andres erfaringer.

Det der er udgangspunktet for snakken, er hvordan vi fandt ud af, at vi var nonmonogame. Jeg tager bogen Polyamorøs? med, som kan købes på stedet billigere end online. Også hvis du vil have den signeret. Hvis du allerede har en uden signatur, så tag den med og jeg giver en signatur 🙂 Måske er der andre deltagere fra bogen med til arrangementet, som måske også vil give en signatur i din bog.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til etisk@nonmonogami.dk hvor du skriver et spørgsmål omkring det at finde ud af, at man er nonmonogam, som du gerne vil høre folks svar på. Dit spørgsmål bliver lagt i en skål, hvorfra vi trækker en seddel af gangen og ser, hvem der vil besvare det. Du må godt sende mere end 1 spørgsmål.
Når jeg modtager e-mailen, så får du af vide præcist hvor i Byparken, vi sidder.

Arrangementet er slået op i den offentlige facebook gruppe Polyamori i Danmark og i den private facebook gruppe NonMonogami. Du behøver dog ikke tilmelde dig de to grupper eller arrangementerne deri, hvis du foretrækker at holde din deltagelse skjult.

Imens du venter, så læs evt. nogle artikler

Photo by Charlize Birdsinger on Unsplash

Tak fordi du deler