Spring til indhold

Crime against nature

crime against nature

The coloring book af Gwenn Seemel

Crime against nature får fire ud af fem hjerter <3 <3 <3 <3

Når vi ændrer samfundet til at være mere inkluderende og accepterende for alle de forskellige måder at leve i parforhold på, så er det ikke kun voksne, vi skal snakke med. Vi skal også informere børnene, så en alderssvarende måde.

I min erfaring er børn meget mere åbne for alle de livstile folk kan have, end de voksne er. Alt efter alder, er de mindre præget af den kultur, de befinder sig i. Så ved at ændre indholdet i de medier, de tilgår, kan vi skabe mere tolerante mennesker.

I Crime against nature er der for hver tegning en beskrivelse af den arts særtegn, der ikke blot er en gentagelse af vestlig kulturs monogami. Dette kan hjælpe til at børn ser hvor nuanceret naturen er i modsætning til Disney, der har en tendes til at ændre dyrenes naturlige dynamikker til af afspejle en kernefamilie. Når børnene ser dyrenes diversitet, vil de have en korrekt viden om hvordan naturen indeholder mange forskellige måder at danne relationer på og måske give dem en lille smule mere vægt imod den homogenisering, som nogle mennesker prøver at presse ned over deres hoveder.

Grunden til at bogen får fire i stedet for fem hjerter, er at man ikke kan bruge tus fordi siderne er for tynde. Man skal bruge farveblyanter.

Hvis du ønsker at dine børn får et afslappet forhold til andre parforholdstyper end monogami, så husk at de også er velkomne til KBH Polyamori. Jeg har selv to børn født i 2005 og 2007, der er til stede.

Ærlighed, Tillid og Tryghed

Tak fordi du deler