Del din historie i en ny bog

Der er mange fordomme omkring polyamorøse.

Det sker, at når man fortæller om noget dårligt i sit liv, så svarer folk, at man da bare skal lade være med at være polyamorøs, da det må være årsagen til ens problem. Også selvom det samme problem opleves af de monogame.

Når man fortæller om noget godt i sit liv, så kan man blive beskyldt for at male polyamori med en lyserød pensel eller at man prædiker om polyamori, for at omvende folk.

I min optik er polyamorøse stort set ligesom de monogame. Vi har de samme udfordringer og glæder. Der er bare flere personer involveret. Denne viden vil jeg gerne udbrede til flere folk, så vi kan få fjernet nogle fordomme. Og ja, måske får vi også bekræftet nogle fordomme, da alle polyamorøse jo ikke er skåret fra det samme træ. Vi er lige så forskellige, som de monogame er.

Ud over alt det arbejde jeg udfører på de sociale medier via min profil på facebook (tilføj mig gerne som ven) eller min profil på instagram (følg mig gerne) og min direkte hjælp til dig (kontakt mig gerne), så kan en bog også få ordet ud til flere mennesker. Jeg har allerede én bog, der ligger og afventer godkendelse hos et forlag, og synes, at vi skal prøve med endnu en. Jeg skriver “vi”, fordi jeg har brug for din hjælp.

Jeg har brug for, at du sender mig en e-mail på etisk@nonmonogami.dk og fortæller mig følgende:

  • Din bedste oplevelse som polyamorøs
  • Din værste oplevelse som polyamorøs

Det er helt op til dig, hvor lang eller kort dine historier er og hvor anonymt eller detaljeret du skriver. Jeg kommer kun til at rette stavefejl.

Så samler jeg alle historierne i en bog og ser, om vi kan få den udgivet 🙂 Ved at sende mig din historie, accepterer du, at den kommer med i bogen.

Deadline for historierne er 30. november 2019

hvor vi gerne skulle have nået 40 historier.

På grund af GDPR kan jeg kun gemme jeres e-mails i 6 mdr. Det tager måske længere tid at få bogen publiseret, så jeg kan desværre ikke give jer direkte besked, når bogen er færdig, men følg med i den åbne facebookgruppe Polyamori i Danmark, på min facebook profil, på min LinkedIn profil eller denne hjemmeside og så skal I nok blive informeret.
I er selvfølgelig altid velkomne til at trække jeres samtykke til at dele jeres historier tilbage. I skal blot sende mig en e-mail på etisk@nonmonogami.dk og så sletter jeg jeres historier og emails.

Jeg håber, du vil være med til at dele dine historier ❤️❤️ del gerne dette opslag. Jo flere historier, jo bredere repræsentation af polymiljøet.

bog
Tak fordi du deler