Del din historie i en ny polyamori bog

Der er mange fordomme omkring polyamorøse og polyamori.

Det sker, at når man fortæller om noget dårligt i sit liv, så svarer folk, at man da bare skal lade være med at være polyamorøs, da det må være årsagen til ens problem. Også selvom det samme problem opleves af de monogame.

Når man fortæller om noget godt i sit liv, så kan man blive beskyldt for at male polyamori med en lyserød pensel eller at man prædiker om polyamori, for at omvende folk.

I min optik er polyamorøse stort set ligesom de monogame. Vi har de samme udfordringer og glæder. Der er bare flere personer involveret. Denne viden vil jeg gerne udbrede til flere folk, så vi kan få fjernet nogle fordomme. Og ja, måske får vi også bekræftet nogle fordomme, da alle polyamorøse jo ikke er skåret fra det samme træ. Vi er lige så forskellige, som de monogame er.

Ud over alt det arbejde jeg udfører på de sociale medier via min profil på facebook, instagram, youtube og TikTok (følg mig gerne), så kan en polyamori bog også få ordet ud til flere mennesker. Så jeg har brug for din hjælp.

Jeg har brug for, at du sender mig en e-mail på etisk@nonmonogami.dk og fortæller mig følgende:

  • Din bedste oplevelse som polyamorøs
  • Din værste oplevelse som polyamorøs
  • Hvilket fornavn, der skal stå ved din historie
  • Hvilket køn du identificerer dig som

Det er helt op til dig, hvor lang eller kort dine historier er og hvor anonymt eller detaljeret du skriver. Jeg kommer kun til at rette stavefejl og skrive en titel ved din historie, som er dit køn og det navn du har valgt.

Så samler jeg alle historierne i en polyamori bog og udgiver den igennem Book on Demand 🙂 Ved at sende mig din historie, accepterer du, at den kommer med i bogen.

Deadline for historierne

Ligesom sidste gang vælger jeg at ikke sætte en deadline. Målet er at ramme mindst 100 historier, ligesom sidste gang.

På grund af GDPR kan jeg kun gemme jeres e-mails i 6 mdr. Det tager måske længere tid at få bogen publiseret, så jeg kan desværre ikke garantere at give jer direkte besked, når bogen er færdig, men følg med i den åbne facebookgruppe Polyamori i Danmark, på min facebook profil eller denne hjemmeside og så skal I nok blive informeret.
I er selvfølgelig altid velkomne til at trække jeres samtykke til at dele jeres historier tilbage. I skal blot sende mig en e-mail på etisk@nonmonogami.dk og så sletter jeg jeres historier og emails.

Jeg håber, du vil være med til at dele dine historier ❤️❤️ del gerne dette opslag. Jo flere historier, jo bredere repræsentation af polymiljøet.

bog polyamori
Tak fordi du deler