Spring til indhold

Du ændrer dig

du ændrer dig

Når du starter med at afprøve en nonmonogam livsstil, så kommer du typisk fra en monogam verden. Der er så mange ting, du ikke har overvejet sandhedsværdien af og som du ikke har set i en anden kontekst end hvad medierne fodrer dig med.

Det er derfor helt naturligt, at de valg du tager i starten, ikke er de samme valg, du tager, når der er gået to eller tre år, eller ti år for nogle.

Så bær over med dig selv. Tilgiv, at du ikke vidste bedre. At det tog noget tid, at finde ud af, hvordan verden også kunne se ud og hvordan du kan være dit eget bedste potentiale.

Ja, det er svært at indrømme ens fejl overfor andre, men gør det alligevel. Når du finder ud af at gøre det til en del af din personlighed at sige “Jeg vidste ikke bedre. Jeg lærer stadig. Der er garanteret ting, som jeg stadig gør forkert, som jeg først engang i fremtiden vil opdage og ændre. Det er ok. Live and Learn”, så kan du hurtigt og nemt indrømme dine fejl uden at en massiv skyldsfølelse hviler tungt på dig og du kan dermed hurtigere komme videre mod en sundere livsstil.

Tak fordi du deler