hvornår blev du polyamorøs?

Hvornår blev du polyamorøs?

I relation til bogen Polyamorøs?, som jeg er ved at opdatere med op til 100 historier, spurgte jeg bogens deltagere nogle spørgsmål, blandt andet “Hvornår blev du polyamorøs?” og svarene overraskede mig en smule. Jeg laver derfor denne simple undersøgelse med kun 4 spørgsmål, for at få en fornemmelse af hvordan situationen er i polyamorimiljøet.

Hvis du er eller har været polyamorøs, så vil det være en stor hjælp, hvis du vil besvare spørgeskemaet herunder. Du bliver logget ind via google for at sikre, at nogle ikke kommer til at svare to gange og på den måde skabe en bias i resultaterne. Til gengæld kan du rette dine svar, hvis du kommer i tanke om, at du svarede forkert.

Undersøgelsen er helt anonym. Jeg kan ikke se hvem, der har svaret hvad.

Tak fordi du hjælper med at gøre os alle klogere på polyamori, blot ved at besvare spørgsmålet “Hvornår blev du polyamorøs?”..

Tak fordi du deler

Skriv et svar