Spring til indhold

Mine kærester og jeg

mine kærester

Sidste år udførte en sociologi gruppe et semester projekt om stigmatisering af polyamorøse kaldet Mine kærester og jeg.

De har begået nogle få fejl, såsom at tro at facebookgruppen Polyamori i Danmark med 1800+ medlemmer tilhører foreningen Polyamori Danmark. Det gør den ikke. Den tilhører mig, Naomi Hagelberg. Foreningen har en anden gruppe med 150 medlemmer.
Fejl nr 2 er at bogen Polyamorøs? ikke blev nævnt :O Jeg må huske at være mere oplysende om den 😉

En anden ting jeg bemærkede, er at de havde skrevet til foreningen Polyamori Danmark, men fik ikke noget svar fra dem… det lyder til at det administrative eller organisatoriske ikke er helt oppe op køre…

Men det er en god undersøgelse og interessant at se hvordan andre udenfra tolker på os. Læs den her:

Opsummerende konklusion

Vi kan sluttelig konkludere, at polyamorøse mennesker oplever stigmatisering i et mindre omfang, grundet usynligheden af deres stigma, hvilket også resulterer i, at der ikke er mange sociale kontekster, hvori de polyamorøse bliver stigmatiserede. Dog skal det nævnes, grundet den kvalitative metode, at der ikke kan drages generaliserbare konklusioner på vegne af alle polyamorøse danskere. Der ses dog gennemgående tendenser hos vores informanter, som kan tyde på at der noget mere generelt på spil i vores undersøgelse. Det vides ikke om eller hvornår polyamori bliver normaliseret i fremtiden, dog bliver det spændende at se, om vi som samfund gør plads til mere end ét par ad gangen på fortovet i fremtiden.

Tak fordi du deler