Spring til indhold

Om os

nonmonogame

Vores historie

NonMonogami.dk er stiftet af Cand. Scient. Biolog Naomi Hagelberg d. 18. juli 2017.

Formålet med databasen og magasinet NonMonogami er at udbrede viden om nonmonogami, fjerne tabuer og gøre nonmonogami til et accepteret livsvalg for alle nonmonogame. Det skal være nemt for læserne at etablere sunde relationer, uanset hvor mange relationer de har, hvilke livsomstændigheder de udleves i og hvorvidt fundamentet er venskab, kærlighed, sex eller en kombination.

Dette sker ved at gøre viden om nonmonogami tilgængelig i form af artikler, bøger, podcasts, videoer, terapi, workshops, debatsaloner og andre fysiske eller online arrangementer. Nogle af disse foretages af nonmonogame personer, direkte tilknyttet NonMonogami og andre foretages af nonmonogame samarbejdspartnere.

Netværket af samarbejdspartnere vil på sigt bestå af både forskere, journalister, studerende, terapeuter, klubber, bloggere og andre aktører, der vil gøre en forskel i vores samfund. Det er vigtigt, at samarbejdet giver mening for alle parter og især for vores brugere.

Hvis du vil bidrage med frivilligt arbejde, så send en mail til etisk@nonmonogami.dk. Arbejdet kan for eksempel være som arrangør, skribent, redaktør, marketing eller webdesigner, men samarbejdsmulighederne er mange, og der er altid åbent for de forslag, samarbejdspartnere har.

Vi er en ret autistiske omkring vores værdier

En værdi har kun værdi, hvis den rent faktisk følges. Alt andet er blot sælgersprog.

Se dem nedenunder.

Smutvej til et bedre forhold nonmonogame

Ærlighed

Kun når du fortæller hvad du mener og mener hvad du fortæller, er du ærlig.

Tillid

Tillid fødes af ærlighed. Se forrige punkt 😉

Tryghed

Vi har fokus på ægte tryghed. Ikke tryghed baseret på løgne, forestillinger og skjulte agendaer.

nonmonogame

Naomi Hagelberg

Ejer

Dig?

Skribent

Dig?

Arrangør

Udgivelser med støtte fra nonmonogami

Tak fordi du deler