C

A          J      O        W X Y Z  Æ  Ø  Å

Candaulism: Seksuel ophidselse af at se ens ægtefælle have sex med eller deltage i seksuel aktivitet med en anden person.
F. Veaux, E. Rickert – More than two.

Cellulær familie: En familie på tre eller flere voksne (og eventuelt børn), der bor sammen eller i nærheden af ​​hinanden, deler ansvaret for fælles økonomi og / eller huslige opgaver og betragter sig selv som en del af en enkelt familie.
Deborah Anapol

Cowboy, Cowgirl: En monogam person, der indgår i et forhold til en polyamorøs person med det formål at adskille dem fra deres andre partnere og bringe dem ind i et monogamt forhold.
F. Veaux, E. Rickert – More than two.

Cupcake fest: En samling, der normalt kun involverer kvinder og oftest i en privat bolig, hvor en gruppe mennesker samles for at udforske deres seksualitet, diskutere sex, eksperimentere med sexlegetøj osv.
F. Veaux, E. Rickert – More than two.

Cyklisk monogami: Et forhold, hvor en person har flere partnere, og tilbringer et bestemt tidsrum med hver partner, i hvilket tidsrum de kun er seksuelt involveret med den partner. Der har været flere registrerede tilfælde, hvor en person, normalt en mand, har et job eller et liv, der kræver regelmæssige rejser, og opretholder romantiske partnere i separate byer. Generelt kender disse partnere ikke hinanden, og de mener hver for sig, at forholdet er monogamt, skønt det ikke altid er tilfældet; i nogle tilfælde ved nogle af eller alle partnerne om eksistensen af ​​de andre partnere.
F. Veaux, E. Rickert – More than two.


Hvis du har forslag til nye ord, der kan stå på denne side eller en anden definition til de ord, der står på denne side, så skriv det i kommentarfeltet herunder. Angiv gerne kilde til dit ord, hvis du har det.

Tak fordi du deler

Skriv et svar