G

A          J      O        W X Y Z  Æ  Ø  Å

Gammel RelationsEnergi: GRE. Følelsen af ​​komfort, sikkerhed og stabilitet er ofte forbundet med et langvarigt romantisk forhold.
F. Veaux, E. Rickert – More than two

Geografisk nonmonogami: Et forhold, hvis partnere tillader hinanden at have andre seksuelle partnere, når de er fysisk væk fra hinanden, som for eksempel et forhold, hvor en person indtager en midlertidig stilling i en anden by eller i udlandet. Bærer normalt en implicit forståelse af, at når parret fysisk er sammen igen, vil forholdet blive monogamt.
F. Veaux, E. Rickert – More than two.

GRE: Se Gammel relationsenergi.

Gruppeægteskab: Et forhold, hvor tre eller flere mennesker anser sig for at være gift med hinanden; i det polyamorøse samfund, oftest et forhold, der involverer mere end en mand og mere end en kvinde, der bor sammen, deler finanser, opdrager børn sammen og ellers deler det ansvar, der normalt er forbundet med ægteskab. Et gruppeægteskab anerkendes ikke og har ingen juridisk status i de fleste vestlige lande, men kan have en symbolsk eller følelsesmæssig værdi for de involverede mennesker. Mange mennesker, der tror på gruppeægteskab, udarbejder kontrakter og andre juridisk bindende aftaler, der specificerer typen og omfanget af de økonomiske forpligtelser inden for ægteskabet, eller endda danner et juridisk selskab, der definerer ægteskabet.
F. Veaux, E. Rickert – More than two.

Gå ud: Et socialt engagement mellem to personer, der ofte har en romantisk karakter.
Poly Living


Hvis du har forslag til nye ord, der kan stå på denne side eller en anden definition til de ord, der står på denne side, så skriv det i kommentarfeltet herunder. Angiv gerne kilde til dit ord, hvis du har det.

Tak fordi du deler

Skriv et svar