H

A          J      O        W X Y Z  Æ  Ø  Å

HBB: Se Hot bi babe. 
F. Veaux, E. Rickert – More than two

Hierarkisk forhold: Et forhold, hvor ET parforhold pr. default er vigtigere end alle andre forhold, som det primære par har.
1) Rangering af en persons forhold i primære og sekundære forhold.
2) Ordene primær og sekundær bruges for at vise hvilke forhold der er mest etablerede eller livssammenflettede. Har ikke til hensigt at begrænse andre forhold.
3) Et polyamorøst forhold, hvor en person har flere partnere, der ikke er ligestillede med hinanden i relation til sammenkobling af liv, følelsesmæssig intensitet, sammenfletning af praktiske / økonomiske forhold og/eller magt i forholdet.
A. Gahran – Stepping off the relationship escalator
F. Veaux, E. Rickert – More than two
J. Yuen – Polyamorous

Hookup: Se Engangsforhold

Hot bi babe: HBB. Ofte nedsættende, nedladende eller ironisk. En biseksuel person, som regel dog ikke altid kvindelig, som er villig til at slutte sig til et eksisterende par, ofte med formodning om, at denne person vil date og blive seksuelt involveret med begge medlemmer af det par, og ikke kræve noget eller gøre noget, der kan forårsage problemer eller ulemper for det par. Udtrykket bruges ofte til at afvise et par, der anses for kun at være overfladisk polyamorøse, da de bare leder efter en hot bi babe. En sådan person kan omtales som en “mytisk hot bi babe.” Nogle medlemmer af polyamori-samfundet identificerer sig selv som hot bi babes som en form for ironi.
F. Veaux, E. Rickert – More than two

Hotwife; En gift kvinde, der tager mandlige elskere uden for ægteskabet, ofte i forbindelse med svingning.
F. Veaux, E. Rickert – More than two

Hundrede km reglen: En aftale inden for et monogamt forhold, hvor en af ​​partnerne rejser meget eller ofte er borte fra hjemmet i længere perioder, der betyder, at seksuelle oplevelser, der opstår i løbet af i løbet af disse rejser eller over en bestemt afstand fra hjemmet ikke tæller og dermed ikke er utroskab.
F. Veaux, E. Rickert – More than two

Hængsel: Den person, der har to partnere i et V forhold
F. Veaux, E. Rickert – More than two
J. Yuen – Polyamorous

Høflig: Som opfører sig venligt, opmærksomt og hensynsfuldt over for andre, i overensstemmelse med almindelig god skik.
Ordnet

Håndfastning: En hedensk eller wiccan ceremoni, der minder om ægteskab i den forstand, at den forener to mennesker i en fælles bånd, men er forskellig fra et traditionelt vestligt ægteskab, idet det ikke nødvendigvis formidler seksuel eksklusivitet og måske ikke er beregnet til at være permanent (nogle håndfast ceremonier varer “i et år og en dag”, andre “så længe kærligheden skal vare”). En håndfastgørelse anerkendes ikke juridisk som ægteskab, medmindre den person, der udfører håndfastgørelsen, er autoriseret til at udføre ægteskaber.
F. Veaux, E. Rickert – More than two

Hård Swinger: En swinger, der har samleje eller engagerer sig i anden seksuel aktivitet med andre swingers uden for hans eller hendes eksisterende forhold.
F. Veaux, E. Rickert – More than two


Hvis du har forslag til nye ord, der kan stå på denne side eller en anden definition til de ord, der står på denne side, så skriv det i kommentarfeltet herunder. Angiv gerne kilde til dit ord, hvis du har det.

Tak fordi du deler

Skriv et svar