O

A          J      O        W X Y Z  Æ  Ø  Å

Omnigami: Har flere betydninger.
1) Gruppeægteskab
2) At have mere end én ægtefælle. Disse er af forskellige køn.
F. Veaux, E. Rickert – More than two

Omniseksuel: Alle køn + seksualitet. I nogle grupperinger, især i nogle dele af det homoseksuelle miljø, er antipati mod eller fjendtlighed over for mennesker, der selvidentificerer sig som biseksuel, blevet almindelig. Udtrykket omnisexual er begyndt at blive populært som synonym for biseksuel, men uden ordets negative konnotationer.
F. Veaux, E. Rickert – More than two

Omsorg: Kærlig, hensynsfuld eller omhyggelig behandling eller pleje.
Ordnet

Opmærksomhed: Det at have sine sanser eller sin opfattelsesevne rettet mod én bestemt ting.
Ordnet

Oxytocin: Et naturligt forekommende hormon produceret i hypothalamus og udskilt fra hypofysen. Oxytocin produceres både af mænd og kvinder, og hos kvinder spiller det en rolle i sammentrækningen af livmoderen under fødsel og i mælkeproduktionen. Produktionen af ​​dette hormon stiger i de tidlige stadier af et nyt forhold og under sex, og det menes at være delvis ansvarlig for at formidle de processer, der er involveret i følelsesmæssig intimitet. Ny relationenergi menes at blandt andet skyldes oxytocinproduktionen.
F. Veaux, E. Rickert – More than two


Hvis du har forslag til nye ord, der kan stå på denne side eller en anden definition til de ord, der står på denne side, så skriv det i kommentarfeltet herunder. Angiv gerne kilde til dit ord, hvis du har det.

Tak fordi du deler

Skriv et svar