T

A          J      O        W X Y Z  Æ  Ø  Å

Tantra: En form for seksuel udtryk eller aktivitet, der understreger åndelig forbindelse, og holder, at sex er en hellig handling, der kan bringe dem, der engagerer sig i det, til et højere åndeligt plan.
F. Veaux, E. Rickert – More than two

Telemour: En metamours partner. Din partners partners partner.
J. Yuen – Polyamorous

Tertiær: En person (eller personer) i et forhold, der generelt er ret afslappet, forventer lidt i forhold til følelsesmæssig eller praktisk støtte eller er meget begrænset med hensyn til tid, energi eller prioritet i de involverede menneskers liv.
F. Veaux, E. Rickert – More than two

Tiltrækning:
1) Det at vække interesse eller følelser af sympati eller kærlighed hos nogen
2) Det at få manges opmærksomhed eller handlinger til at være rettet mod sig
Ordnet

Tolerance:
1) evne eller vilje til at acceptere det der afviger fra det normale; forståelse og accept af andre menneskers meninger, væremåde, kultur, religion el.lign.
2) evne til at tåle en (skadelig) påvirkning, et bestemt miljø el.lign.
Ordnet

Trekantsdrama: Et forhold, hvor to mennesker begge elsker en tredje. Antagelsen er, at de to personer konkurrerer om den udelte kærlighed fra den tredje, og at den tredje placeres i en position, hvor han eller hun forventes at vælge en af ​​de to konkurrerende partnere.
F. Veaux, E. Rickert – More than two

Triade: Et polyamorøst forhold, bestående af tre personer, der alle har et romantisk og/eller seksuelt forhold til hinanden. Også kaldet Delta.
A. Gahran – Stepping off the relationship escalator
F. Veaux, E. Rickert – More than two
J. Yuen – Polyamorous

Trofast: Se Troskab.

Trouple: Se Triade

Troskab: Forstås normalt som at man kun har sex med én person. I nonmonogami er det at udvise vedvarende loyalitet og støtte.
D. Easton og J. W. Hardy – The ethical slut


Hvis du har forslag til nye ord, der kan stå på denne side eller en anden definition til de ord, der står på denne side, så skriv det i kommentarfeltet herunder. Angiv gerne kilde til dit ord, hvis du har det.

Tak fordi du deler

Skriv et svar