Barbara Muschinsky Brodtkorb

Navn: Barbara Muschinsky Brodtkorb

Sted: Gentofte + Online terapi. Dækker derfor hele Danmark

Ergoterapeut og samtaleterapeut specialiseret i sexologi og coaching

Polyamorøs i 15 år.

Tilbyder: Samtaleterapi for singler, par, monogame, polyamorøse, åbne forhold, solo-poly’er, swingere, forhold-anarkister mv.
Primært online på GoMentor.dk

Fokus: Kærlighed, seksualitet, intimitet på alle planer, nærvær kommunikation, konfliktløsning, forholds-dynamikker, behov, lyst, håndtering af jalousi og andre svære følelser samt arbejde med misbrugere og pårørende.

Find mig, book en gratis forsamtale og se priser for terapisessioner her:
https://www.gomentor.dk/mentorer/barbara-muschinsky

Om mig:

Jeg har arbejdet med alt fra ældre og seksualitet – til kærlighed, kommunikation og sex i forhold med misbrug. Jeg har de sidste 12 år arbejdet med mennesker omkring personlig udvikling, selvværd og opbygning af nye sunde forhold – også selvom forholdet er til det samme menneske eller til dig selv. 

Jeg henter inspiration mange steder fra og søger kontinuerligt den nyeste terapeutiske viden og redskaber. Jeg bruger bl.a. core belief inventory og kognitiv terapi. 

Jeg søger altid at skabe en tillidsfuld og tryg atmosfære for mine klienter, og det er vigtigt for mig at du altid føler dig set og hørt. 

Jeg er oprindeligt ergoterapeut og har derfor en solid baggrund i det sundhedsfaglige område. Herfra har jeg bl.a. hentet terapeutiske strategier og redskaber som jeg-støttende samtale, den motiverende samtale og lifestyle redesign. Jeg har arbejdet med mennesker med kognitive forstyrrelser, store livskriser, rehabilitering efter traumer, angst og meget andet.

Min ergoterapeutiske baggrund har givet en meget konkret og let forståelig tilgang til terapi, hvor jeg sammen med klienten finder frem til deres udfordringer og problematikker, hvorefter der kan sættes mål og delmål for hvad du/I ønsker at opnå med forløbet. Disse mål kan selvfølgelig justeres undervejs. For at nå så tæt på dit mål som muligt bruger jeg en pallet af forskellige redskaber, og tilpasser terapiforløbet og redskaberne til dig og dine behov. 

Hvis der er brug for det, laver jeg gerne hjemmeøvelser til dig/jer som du/i kan bruge mellem sessionerne, også længe efter at forløbet er slut. Du/I har altså stor indflydelse på dit eget terapeutiske forløb, da du/I er den største ekspert på dit/jeres eget liv. 

Jeg har en særlig interesse og fokus på arbejde med mennesker i  ikke-traditionelle forholds-strukturer.

Find mig også på min hjemmeside: https://barbaramuschinsky.dk

Facebook: https://www.facebook.com/SexiaDeTrix
Hvor jeg bl.a. deler mine blogs om polyamori, kærlighed, intimitet og meget andet.

Instagram: https://www.instagram.com/sexiadetrix/


Priser:

Tak fordi du deler