Dorte Holbek

Psykoterapeut med fokus på krop, parforhold og seksualitet – især non-monogame og BDSM relationer

Kontakt: dorteholbek@gmail.com
Telefon: 28937410

Dorte Holbek

Mit navn er Dorte Holbek, og jeg er uddannet psykoterapeut og sexologisk coach.

At åbne sit forhold kan være en svær øvelse, der kræver tid og indsigt, ærlighed og sårbarhed. I dette følsomme rum kan det være rart at læne sig op ad en terapeut der har erfaring i lige netop denne proces.

Jeg er optaget af hvordan vi vokser sammen og alene – både i kærlighedsrelationer, seksuelt og udvikler os som mennesker.

igennem årene har jeg taget imod mange par, der ønsker at åbne deres parforhold og sætte rammerne for det.

Vi indeholder alle et element af kreativitet, men dette åbne, legende element i vores liv kan ofte blive stækket og indebrændt. Gennem samtalen åbner vi disse knuder op, ser på- og arbejder med de gamle mønstre der forhindrer os i at leve det liv vi ønsker. Sammen kommer vi frem til lige netop det forhold, der er ideelt for dig/jer.

Tantra og BDSM/kink er for mange non-monogame noget de er nysgerrige på, eller som allerede har en stor plads i deres liv.

Som coach/underviser i BDSM og queer tao tantra* har jeg stor erfaring i at tale om muligheder, teknik, psykologien i dette. Derfor er mange af mine klienter ikke bare non-monogame, men også mennesker fra tantra-, BDSM/kink verdenen.

Derudover er min rådgivning LGBTQ+ venlig.

Jeg har klinik både på Østerbro og i Brønshøj, og her er der god plads til dig og jer og et trygt og rart rum til fortrolig samtale. Du er velkommen til at kontakte mig via mail el sms, så vil jeg skrive el ringe dig op.

Lidt yderligere oplysninger om mig

I mit daglige liv er jeg mor til 2 store børn, lever selv i et non-monogamt forhold og bor i København. Som terapeut holder jeg også foredrag og skriver, og når jeg ikke har klienter, arbejder jeg med kunst og teater.

Facts

Læs mere om terapi og samtale på min
Hjemmeside: www.lustlab.dk
Instagram: the.soul_lab

Priser

Terapi 800
Par 1100
Alle sessions er 1,5 t
Mulighed for klippekort

*Queer Tao Tantra er en ikke-binær udgave af tantra.

Tak fordi du deler