PrimePeak

primepeak

Ejnar Håkonsen – PDH-terapeut

Trustpilot: Læs andres erfaringer med PrimePeak

Ejnars serie af video quick guides til nye polyamorøse

Ejnar Håkonsen har levet som polyamorøs siden 2010 og hans måde at designe forhold efter ens egne behov har været på forsiden af Berlingske Tidende og fulgt af TV2-dokumentaren Lykken er Flere Kærester.

PDH (Personal Design Hypnosis) kombinerer det bedste fra lifestyle design, med en naturvidenskabelig tilgang til de teknikker der anvendes af verdens førende hypnotisører. Disse metoder lader PDH tilbyde hurtig resultatgaranti og gør at Ejnar får henvisninger fra læger og har fremvist i forskningsmiljøer. Der arbejdes med at tilrettelægge livet ud fra ens egne behov og at udvikle den selvværd, trivsel og færdigheder som det indebærer: Herunder vejledning i forhold og polyamori, såvel som hjælp med personlige blokeringer, traumer og angst.

Ejnar arbejder især med ledere, IT-specialister og andre der forventer dokumenterede løsninger og ikke har tid til at bruge år af deres liv på samtaler uden sikkerhed for at det løser noget. Finder du det også useriøst hvis en specialist ikke tør tage ansvar for at du får det udbytte du betaler for? Læs mere om PDH eller se hvad Ejnar hjælper med på primepeak.dk.

Resultatgaranti: Hvis du en uge efter din 3. session ikke er begyndt at mærke tydelige og varige forbedringer, refunderes alle sessions + 200 kr.
Varighed: 2-3 timer første gang session. Typisk 1½-2 timer i efterfølgende sessions.
De fleste forløb varer 4-8 timer i alt.
Pris: 1199 kr./time

Adresse: H. C. Ørsteds Vej 50C, 1879. (200m fra Forum metro st.)

Kontakt: ejnar@primepeak.dk, telefon 27577573
primepeak.dk har du mulighed for at blive ringet op til en kort samtale om netop din situation, og eventuelle spørgsmål du måtte have.

Tak fordi du deler