Sofie Krog

Email: hello@sofiekrog.dk                                          Instagram: sofiekrog.dk                               Hjemmeside: sofiekrog.dk
Sofie Krog

Hvem er jeg?
Jeg er Sofie Krog, og jeg kombinerer sexologi og coaching.

Jeg er uddannet basal sexolog fra DACS (Dansk Forening for Klinisk Sexologi), og  ICF certificeret coach hos Sofia Manning.

Jeg er også uddannet international socialrådgiver, og arbejder som seksualvejleder i psykiatrien ved siden af mit virke som sexologisk coach.

Hvorfor sexologisk coaching?
Det er vigtigt at gøre sig bevidst om hvorfor man er polyamorøs, og hvordan man er det på en hensigtsmæssig måde.

Som sexologisk coach kan jeg vejlede i hvordan man opnår god kommunikation, laver klare aftaler (en ‘container’), udtrykker lyst og behov, sætter grænser og lærer sig selv og hinanden bedre at kende.

Har I lyst til at åbne jeres forhold op, men ved ikke hvordan? Oplever du jalousi, usikkerhed eller tvivl i dit åbne forhold? Eller er du polyamorøs og single og oplever udfordringer med at date?

Jeg har viden og erfaring, kender the do’s and don’ts, og vigtigst af alt så dømmer jeg ikke.

Kontakt mig for en gratis indledende samtale på 30 minutter, hvor vi taler om hvad du/I vil, og om jeg er den rette til at hjælpe dig/jer.

Priser
Priserne nedenfor er både for individer og par. Sessionerne foregår over zoom.

Kontakt
Se min hjemmeside sofiekrog.dk for yderligere information, og kontakt mig på hello@sofiekrog.dk for spørgsmål eller booking.

Følg min instagram sofiekrog.dk eller min engelske Facebook-side sofiekrog.dk for inspiration og informationer om events og tilbud.


Tak fordi du deler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *