Sofie Krog

Email: sofiekrogdk@gmail.com                                          Instagram: sofiekrog.dk                               Hjemmeside: sofiekrog.dk
Sofie Krog

Hvem er jeg?

Jeg er Sofie Krog, og jeg læser klinisk sexologi hos DACS og en coachuddannelse hos Sofia Manning. De to ting kombinerer jeg som sexologisk coach.

Jeg er også uddannet international socialrådgiver, og har siden jeg blev færdig i 2019 arbejdet som kontaktperson på et socialpsykiatrisk botilbud og som frivillig mentor for unge.

Hvorfor sexologisk coaching?

Det er vigtigt at gøre sig bevidst om hvorfor man er polyamorøs, og hvordan man er det på en hensigtsmæssig måde.

Som sexologisk coach kan jeg vejlede i hvordan man opnår god kommunikation, laver klare aftaler (en ‘container’), udtrykker lyst og behov, sætter grænser og lærer sig selv og hinanden bedre at kende.

Har I lyst til at åbne jeres forhold op, men ved ikke hvordan? Oplever I jalousi, usikkerhed eller tvivl i jeres åbne forhold? Eller er du polyamorøs og single og oplever udfordringer med at date?

Jeg har viden og erfaring, kender the do’s and don’ts, og vigtigst af alt så dømmer jeg ikke. Kontakt mig for en gratis indledende samtale på 30 minutter, hvor vi taler om hvad du/I vil, og om jeg er den rette til at hjælpe dig/jer.

Priser

Fordi jeg er under uddannelse er min coaching gratis i marts. Fra april koster det 300 pr. session og fra august 700 pr. session. Priserne nedenfor er både for individer og par. Sessionerne foregår over zoom.

Kontakt

Skriv en mail til sofiekrogdk@gmail, læs mere på min hjemmeside sofiekrog.dk eller følg med på min instragram sofiekrog.dk

Tak fordi du deler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *